Instagram links

Har du set et posts på Ifö's Instagram? Find links til vores Ifö Instagram posts her på siden.

TurboFlush skyl

Ifö Spira Art 2.0 med TurboFlus

Ifö Spira Art 2.0 med TurboFlush hæver standarden for toiletskyl. Det kraftige skyl kommer både med et minimalt vandforbrug og en minimal lyd. Dét er nordisk design og kvalitet, når det er bedst.

Læs alt om TurboFlush
Ifö badeværelse

Inspiration til badeværelset

Der behøver ikke at være langt fra de første inspirationsbilleder på telefonen til et nyt flot badeværelse.

Find inspiration
Badeværelsesmøbler i mørkt træ

Hvis det kniber med pladsen

Hvis det kniber med pladsen, kan et af vores smukke og rummelige spejlskabe være en god løsning. Der skal nemlig være plads til det hele på badeværelset

Se hele udvalget her
Ifö billeder

Små detaljer på badeværelset

Små detaljer på badeværelset giver den perfekte atmosfære ?? Vi har samlet en masse tips og tricks, så du kan skabe et rum, der passer lige til dig ??

Skab et unikt rum
Ifö Sense Art

Prikken over i'et

De små personlige detaljer på badeværelset sætter prikken over i'et og skaber den perfekte stemning.

Ifö Sense Art serien
TurboFlush skyl

Spira Art 2.0

Der er meget at fejre, når det kommer til Spira Art 2.0 med TurboFlush. Udover den nemme rengøring er der fantastisk stille, når du skyller.

Læs mere om TurboFlush
Gult badeværelset

Trends 2024

Vi har samlet en række trends, der gør det nemt for dig at tage dit badeværelse med ind i 2024.

Se alle trends her
Ifö toiletter

Udtryk på badeværelset

Har du tænkt over, hvilket udtryk du ønsker på dit badeværelse?

Se vores udvalg
Mennesker

Hjemmets frirum

For mange er badeværelset hjemmets frirum med plads til dejlige og skrålende stunder ?? Har du et yndlingsnummer at synge med på foran spejlet?

Skab dit personlige rum
Ingredienser

Skinnende badeværelse

Vi har samlet en masse gode råd, så du nemt og hurtigt kan få badeværelset til at skinne med alt det bedste fra køkkenhylden

Sæt gang i tankerne
Ifö badeværelse

Trends der holder

Du kan sagtens være med på de seneste trends uden at skifte ud på badeværelset hvert år. Nogle ting holder nemlig længere end andre. Vi har samlet en perlerække af trends, som vi er sikre på, at du vil få glæde af i mange år.

De nyeste trends i 2024
Ifö badeværelsesmøbler

De rigtige farver til badeværelset

Det er vigtigt at tænke på den stemning, du ønsker på badeværelset, når du skal vælge farver til både vægge og møbler. Derfor kan det være en god ide at sætte farverne op overfor hinanden, så det ender, som du vil have det.

Se vores produktserier her
Natur

Produceret i Norden

Hos Ifö har vi en stolt tradition for at producere vores produkter lokalt i Norden. Ikke alene sikrer det god kvalitet, det minimerer også transporten. Der er nemlig ikke særlig langt fra fabrikken til dit hjem.

Læs mere her
Ifö badeværelse

Rene linjer

Med tydelige, gennemgående linjer fra vores Ifö Sense Art serie er du garanteret et stilfuldt og elegant udtryk, der vil imponere både dig og dine gæster. Du er bare den eneste, der har fornøjelsen af badeværelset hver dag.

Se vores smukke produktserie
Ifö badeværelsesprodukter

Lad kontrasterne spille sammen

Farverne på dit badeværelse behøver ikke at være de samme for at fungere perfekt sammen – tværtimod. Vores Ifö Sense Art serie kan kombineres i kontrastfulde farver, der skaber de perfekte rammer for et smukt badeværelse.

Få farverig inspiration her
Ifö badeværelsesmøbler

Ude af øje, ude af sind

Det giver ro i sjælen, når der er ryddeligt på badeværelset. Derfor har vi sørget for, at du altid kan finde en flot løsning til opbevaring på badeværelset, der passer til dit behov

Se vores møbler her
Ifö design og kvalitet

Kompromisløs elegance

Hos Ifö har vi gjort en dyd ud af, at du kan få de smukkeste og mest stilrene løsninger uden at gå på kompromis med designet. Du er altså sikker på at få et badeværelse, der har sat både design og funktionalitet forrest i alle vores produkter lige fra håndvasken til de væghængte toiletter.

Læs mere her
Glædelig jul fra Ifö

Rigtig god jul

Der skal lyde en rigtig god jul fra hele Ifö. Vi håber, at I får en dejlig jul med alt, hvad hjertet kan begære.

God jul fra Ifö
Ifö toilet

Reparer før du køber nyt

Badeværelset er et af de mest ressourcekrævende rum i huset, men der er heldigvis noget at gøre ved det. Med vores tidløse design og mange reservedele har du mulighed for at reparere undervejs, hvis noget går i stykker. Det sparer ressourcer på den lange bane.

Find flere tips her
Ifö badeværelsesmøbler i lys træ

En nål i en høstak

Det kan være svært at finde det rette badeværelsesmøbel. Hvilken håndvask vil passe til underskabet? Går et gråt underskab godt til brusenichen? Skal der flere naturmaterialer ind? Der er mange spørgsmål, så vi har samlet en masse gode tips og tricks til dig.

Sådan får du naturen ind
Ifö, badeværelsesmøbler i naturfarver

Naturens farver på badeværelset

Dit badeværelse ændrer udtryk afhængig af, hvilke farver og materialer du bruger. Hos Ifö byder vi naturen indenfor på badeværelset i et hav af forskellige farver og varianter.

Se de seneste trends her
Ifö moodboard

Sæt dit eget præg

Med vores tips og tricks kan du gøre dit badeværelse til din egen lille oase, hvor du kan slappe af i dejlige omgivelser.

Bliv inspireret her
Ifö Spira 6265

Løft niveauet på badeværelset

Med vores væghængte Spira 6265 toilet får du nemlig både et flot minimalistisk udtryk, og så gør det rengøringen meget nemmere.

Løft niveauet her
Ifö, væghængt eller gulvstående

Et af livets store spørgsmål er...

… om dit toilet skal være væghængt eller gulvstående? Et væghængt toilet gør rengøring lettere, giver en følelse af mere plads og ofte et mere elegant look. Men det er ikke altid muligt at få installeret et væghængt toilet, så derfor har vi også et bredt udvalg af flotte gulvstående toiletter

Se fordele og ulemper her
Ifö rengøring

Hold badeværelset flot

Med vores Ifö Clean glasur har vi sørget for, at det er nemt at holde sin håndvask og toilet på badeværelset flotte og rene. På den måde er du sikker på, at der altid er rent på dit badeværelse med nogle hurtige swipes.

Læs mere her
Ifö inspireret af naturen

Når badeværelset smelter sammen med naturen

Hos Ifö er vi meget inspireret af naturen, når det kommer til vores design. Så når du befinder dig på dit badeværelse, kommer følelsen af natur og ro helt tæt på.

Se mere her
Vintertid er hyggetid med Ifö

Vintertid er hyggetid

Det skal være rart og hyggeligt at gå en mørk vinter i møde. Ro, velvære og wellness behøver ikke at være dyrt. Vi har samlet en masse tricks, så du kan gøre det ekstra rart hjemme hos dig selv.

Få tips og tricks her
Ifö toiletter.

Vi har gjort os umage for din skyld

Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige oplevelse med vores toiletter. Derfor gør vi os umage i alle led i produktionen fra start til slut, så du får et toilet, der bliver ved med at være flot, og som holder længe.

Find dit toilet her
Ifö velvære og selvforkælelse

Tid til velvære og selvforkælelse

Vi går mod mørkere tider, og det betyder, at det er tid til selvforkælelse. Findes der noget bedre end en lang, varm tur i badekarret til at tømme hovedet og drømme sig væk?

Få inspiration her
Natur, Ifö.

Byd naturen indenfor

Med vores mange forskellige stilrene serier er det nemt at få naturen ind på badeværelset. Det giver både et flot, elegant udtryk og en dejlig afslappende atmosfære til mange gode stunder.

Bliv inspireret her
Ifö Sense

Din personlighed. Dit badeværelse

Med vores moderne og tidløse Ifö Sense Art serie har du mulighed for at personliggøre og tilpasse badeværelset til alle de drømme og idéer, du går rundt med.

Se Sense Art-serien her
Tip og tricks til vandbesparelse i hjemmet

Tips og tricks

Hvis du forkorter dit bad med ét minut om dagen, kan du spare op til 4000 liter vand om året.
Hvis du lukker for vandet, når du børster tænder, kan du spare mellem 4-8 liter vand i minuttet.
Sådan sparer du både vand og penge. Og der er meget mere at hente.

Få flere tips
Ifö og hygiejne

Når design og hygiejne går hånd i hånd

Der er et væld af ting, man skal tænke på, når det kommer til rengøring af toiletter. Hos Ifö har vi gjort os til eksperter i at finde den perfekte balance mellem design, komfort og hygiejne. Det skal nemlig være let at holde hygiejneniveauet oppe og toilettet pænt.

Bliv klogere her
Ifö badeværelsesmøbler i hvid

Få dine drømme realiseret

Med Ifös mange indretningsmuligheder kan du få lige præcis det badeværelse, du drømmer om. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Prøv vores badeværelsesdesigner og skab dit drømmeunivers.

Start designet her
Ifö badeværelsesmøbler

Hvidt, sort eller træ? Bliv inspireret til dit nye badeværelse

Hos Ifö har vi designmuligheder klar til enhver smag. Skal dit badeværelse prydes i mørke farver til rolige aftener, i mere lyse toner til et glas bobler i badet eller skal naturen være tæt på? Mulighederne er mange, beslutningen er din.

Bliv inspireret her
Sense Art

Skab plads og få mere overskud

Med badeværelsesmøbler fra Sense Art serien er du garanteret ro i hovedet og orden i skufferne. De mange muligheder i serien er med til at sikre dig optimal udnyttelse af pladsen i et smukt og stilfuldt design.

Se udvalget her

Gør rengøringen lettere med et Rimfree® toilet fra Ifö

Vi har fjernet skyllekanten, hvilket giver færre steder for snavs og bakterier at gemme sig. Det giver bedre hygiejne og en endnu nemmere rengøring.

Læs om Rimfree

Selv små badeværelser kan trænge til ny indretning

Hele Sense Art serien giver gode indretningsmuligheder til de mindre badeværelser. Serien er både alsidig, elegant og fleksibel og giver mange muligheder for at skabe et ideelt rum – selvom det er småt.

Find mere inspiration

Sorte detaljer skaber sammenhæng på badeværelset

Når det kommer til at skabe sammenhæng i indretningen, er det ofte de små ting, der gør størst indtryk. Se vores sorte tilbehør til badeværelset her.

Se mere her

Gør indretningen mere naturlig med træfarver

Med Sense Art serien kan du gøre træfarver til en naturlig del af dit badeværelse. F.eks. med møbler i valnød. Uanset, hvilken træfarve du vælger, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Dem kan du læse om her.

Få tips her

Brug sommerens farver og dufte, når du dekorerer badeværelset

Når du indretter badeværelset, er det ikke kun materialer, møbler og sanitet, der fortjener opmærksomhed. Sommerlige farver, genstande og dufte gør nemlig også indtryk og kan hjælpe med at skabe dit helt eget rum.

Find inspiration

Find inspiration i Sense Art serien

Det moderne og tidløse design gør, at møblerne passer ind i de fleste badeværelser. Fleksibiliteten i serien giver nemlig en række valgmuligheder, når det kommer til både farver, greb, bredder og dybder.

Bliv inspireret

Lad sæsonens lyse farver gøre en farverig forskel på dit badeværelse

Her kan du altid blive klogere på din egen stil og finde gode tips til din indretning.

Læs mere her

Et friskt pust til dit badeværelse

Ifö Fresh WC sticks sikrer en frisk duft i og omkring toilettet uden at skulle have duftblokke til at hænge på indersiden af toiletskålen. Læs mere om, hvordan de virker, hvilke toiletter de passer til, samt hvor du kan købe dem.

Bliv klogere her

Vælg mellem forskellige greb og knopper i Sense Art serien

Møbelgreb fra Sense Art kommer i mange forskellige former, farver og materialer, der alle bidrager elegant og enkelt til din indretning. Uanset, hvilke du vælger, passer de til alle møbler i Sense Art serien

Få overblik her

Skab et badeværelse til din personlige stil med de rette møbler.

Med smukke møbler kan du nemt skabe en personlig stil i badeværelset i kombination med sideskabe, spejle med lys og elegante greb.

Se mere her

Med Ifö Spira 6265 toilettet skaber du mere plads i rummet

Der er mange fordele ved væghængte toiletter. Foruden det smarte og mere moderne design fylder det mindre og giver en lettere vibe til rummet. Med Ifö Spira 6265 får du et toilet fuld af fordele, som du kan læse mere om her.

Læs om Spira

Find inspirationen til materialer og farver

Du bør altid kigge nærmere på de seneste trends, når du skal skabe den rette atmosfære i dit badeværelse. Her kan du dykke ned i alt, hvad der rør sig inden for farver og materialer, samt hvordan du bedst sammensætter dine valg.

Læs om trends

Skab ro i sjælen med et badekar fra Ifö

Velvære er ikke nødvendigvis noget, man kun kan opnå på et spaophold. Det kan du sagtens finde i badekaret derhjemme. Her giver vi dig lidt inspiration, tips og tricks til, hvad du skal have med i overvejelserne, inden du køber et badekar til dig og familien.

Se vores badekar

God sommer og strandtur til alle

Selvom vi elsker at bade derhjemme, er der intet som en dukkert i havet. Derfor ønsker vi alle en god sommer i håbet om, at I kan rejse jer fra badekaret og hoppe i bølgen blå hele sommeren.

Nyd ferien

Fresh WC sticks til dit toilet

Fresh WC-sticks holder toilettet friskt og er mere hygiejniske end en duftløsning, der hænger på kanten.

Se hvordan de virker

Skab dit drømmebadeværelse med Ifö's smarte badeværelsesdesigner

Nu kan du finde din indre indretningsarkitekt frem og gå på opdagelse i Ifö's smarte designunivers. Her kan du indrette både små og store badeværelser og få en bedre fornemmelse af, hvad du går og drømmer om.

Læs mere her

Tag den blå majhimmel med ind i badeværelset

Årstidens farver er kilde til en masse inspirerende indretningsmuligheder. Med Sense Art serien kan du få smarte møbler i smukke blå nuancer og på den måde tage foråret med ind i badeværelset.

Læs om Sense Art

Lad os gøre dine kreative idéer til virkelighed

Hos os er inspirationen den vigtigste kilde til at realisere dine badeværelsesdrømme. Derfor kan du på vores hjemmeside dykke ned i alt fra smarte produkter, nyeste trends samt tips og tricks til, hvordan du sætter dit helt eget præg på dit badeværelse

Læs om Ifö

Når det lysner udenfor, indretter vi nyt indenfor

Når en ny årstid lurer, har vi for vane at give nogle friske tips til en mere sæsonbetonet indretning af badeværelset. Her får du tre tips, der passer til foråret:
1. Pluk blomster fra haven2. Find en sæbe, der dufter af forår 3. Brug farverige håndklæder

Find inspiration her

Ifö Spira serien genbesøger de klassiske former

Uanset, om du vælger håndvasken, toilettet eller hele møbelpakken fra Spira serien, giver det dit badeværelse et klassisk look, der sjældent fejler. Og så kommer toilettet uden skyllekant, så snavs og bakterier ikke kan ophobe sig.

Se Ifö Spira her

Det er de små detaljer, der skaber helheden

Med foråret kommer påskens gule farver også. Det bør give anledning til fornyet inspiration til indretning af badeværelset. Inspiration du, som altid, kan finde hos Ifö.

Find inspirationen her

Oplev de nye sorte beslag fra Showerama

De nye sorte og stilsikre beslag kan give ethvert badeværelse lidt ekstra personlighed. De danner nemlig rammen for en mere moderne bruseniche, der skiller sig ud

Se vores beslag her

Husk vores konkurrence

Har du deltaget i vores konkurrence? Du har muligheden for at vinde 15.000 kr. til Ifö badeværelsesprodukter.Nemt! Hop over på vores Facebookside - vis os dit kæledyr på dit badeværelse med et billede i kommentarsporet på vores konkurrencepost fra d. 20.03.2023.Så deltager du i konkurrencen – held og lykke

Læs mere her

Når vi producerer i Norden, kan vi minimere transporttiderne

Hos Ifö går vi op i den nordiske produktion. Både fordi materialerne i Norden indbyder til det, men også fordi vi nemmere kan minimere transporttiderne.

Læs om lokal produktion

Konkurrence teaser

Vidste du, at alle kæledyr* foretrækker et Ifö badeværelse at lave ballade i? Den 1. marts begynder vores store konkurrence, hvor du kan vinde 15.000 kr. til nye Ifö produkter til badeværelset. Hold øje med vores Facebookside! Vi kan afsløre, at det handler om kæledyr på eget badeværelse.*Adspurgte kæledyr på kontoret

Læs mere her

Skab gode oplevelser med Ifö Space

Ifö Space brusehjørnet er ideelt til at skabe gode oplevelser i badeværelset. Det simple og pladsbesparende design giver nemlig en fornemmelse af ro og overskud - uanset om du er inden -eller uden for brusedørene.

Oplev Ifö Space her

Indret dit badeværelse anno 2023

Med inspiration fra tidens trends vil vi gerne hjælpe dig med at indrette dit næste badeværelse. I år vil vi f.eks. se flere mørke farver præge vægge og møbler på badeværelset og stå i fin kontrast til de lysere farver

Læs mere om 2023 trends

Gå på opdagelse i dit eget badeværelse

Det er på badeværelset, vi bruger en stor del af vores hverdag. Derfor skal der også være plads til både inspiration og nytænkning. Kig forbi Ifö og lad os sammen finde det univers, der passer bedst til dine behov.

Få inspiration her

Få fornyet inspiration på vores nye hjemmeside

Den nye hjemmeside fra Ifö er endelig i luften med flotte billeder og et friskt indblik i vores mange badeværelseserier og- produkter samt tips og inspiration til at indrette det badeværelse, du går og drømmer om.

Se den nye hjemmeside

Glem alt om den kolde vinter i et karbad fra Ifö

Badeværelset er det helt rette sted at glemme tilværelsen en gang i mellem. Med et badekar gør du ikke kun dit badeværelse en tjeneste, du sørger også for at passe ekstra på dig selv i en kold tid. Det er sundt for både sjæl og krop

Læs mere her

Lys skufferne op med Ifö Sense Art belysning

Der er mange fordele ved at have lys i skufferne på badeværelset. Udover at være lette at installere, gør LED-belysningen også hverdagen nemmere – især i denne mørke tid, hvor både morgen- og aftenlyset har brug for lidt hjælp.

Læs om Ifö Sense Art her

Udnyt pladsen på badeværelset

Uanset, hvor stort dit badeværelse er, findes der altid en mulighed for at få lidt mere opbevaringsplads. Hvad enten du er mest til højskabe eller overskabe, kan du hos os altid finde en rummelig og elegant løsning til dit badeværelse.

Læs om opbevaring

Med lyse farver skaber du ro i badeværelset

Du kan finde inspiration mange steder, men når det kommer til roen, lader vi farverne tale. Kombinationen af lyse farver på både vægge og møbler kan nemlig gøre en verden til forskel, når du har brug for en tiltrængt pause.

Bliv inspireret her

Få den nye Ifö Spira toiletskål med Rimfree® teknologi

Hele Ifö Spira serien er et elegant eksempel på, hvordan vi kombinerer funktionalitet, hygiejne og design. Vores seneste Ifö Spira toiletskål kommer også med den nyeste Rimfree® teknologi, der gør rengøringen lettere og mere hygiejnisk

Se vore nye toiletskål
Planlægningsbillede

Nyt badeværelse

Det er ikke altid lige til at finde ud af, hvor man skal starte, når et nyt badeværelse banker på døren. Derfor har vi samlet en række artikler med gode råd, så hele processen bliver, som du drømmer om.

Tips og tricks til planlægning