Badeværelsesmøbler – en vigtig del af dit badeværelse

 

 Ifö badeværelsesmøbler

 

Badeværelset bliver ofte overset – men det kan nemt forvandles fra noget ordinært til noget specielt blot ved at vælge smarte, elegante eller stilfulde badeværelsesmøbler. Før du begynder på en komplet renovering af dit badeværelse, har vi dog nogle ting, du bør tænke på, som tager hensyn til dine daglige rutiner og gøremål.

 

 

 

OVERVEJELSER NÅR DU SKAL VÆLGE BADEVÆRELSESMØBLER

 

Ifølge testsitet Maximum Performance (MaP) testing, tilbringer vi i gennemsnit 30 minutter i badeværelset om dagen – eller næsten otte dage på et år! Det er en særdeles god grund til at sikre, at dit badeværelse passer til dine behov – både hvad angår det praktiske og udseendet. Her er et par ting, det er værd at overveje:

  • Hvilken type badeværelse ønsker du dig? Et rummeligt og personligt badeværelse, et ryddeligt badeværelse til dine gæster eller et praktisk rum for hele familien?
  • Hvilken stil ønsker du i dit badeværelse? Foretrækker du overdådige badeværelsesmøbler, der efterlader et langvarigt indtryk på dine gæster, eller foretrækker du simpel og elegant indretning? 
  • Hvor hygiejnisk og rengøringsvenligt skal det være? Skal overfladearealerne være store eller små? Har du brug for plads til mere end én person?
  • Hvor funktionelle skal badeværelsesmøblerne være? Har du brug for en masse opbevaringsplads eller ej?

Lad os kigge på de mange muligheder, så du kan skabe det ideelle badeværelse – lige efter dine ønsker.

IFÖ SENSE MØBELSERIEN - INDRET DET PERFEKTE BADEVÆRELSE, SOM HOLDER ÅR EFTER ÅR

Ifö Sense møbelserien omfatter en række badeværelsesløsninger, som kombinerer form og funktion. Designet har sine rødder i den enkle og elegante skandinaviske designtradition – og serien omfatter holdbare badeværelsesmøbler med masser af opbevaring. Møblernes kvalitet og rengøringsvenlige design sikrer, at du vil få glæde af dit badeværelse i mange år fremover.

At skabe det perfekte badeværelse, er ikke altid en enkel sag, særligt når du skal tage hensyn til det nødvendige og praktiske. Med vores mest fleksible serie til dato, har vi dog gjort det nemmere for dig at få præcis de badeværelsesløsninger, der opfylder dine behov. Ifö Sense serien har et bredt udvalg af badeværelsesmøbler. Den omfatter i alt 168 forskellige møbelvarianter, der kan opfylde næsten ethvert ønske og behov – med et omfattende udvalg af former, størrelser samt farver, du kan matche og mikse med andre Ifö badeværelsesserier.

Se alle badeværelsesmøbler

IFÖ SENSE HØJSKABE - VELGENNEMTÆNKTE OPBEVARINGSLØSNINGER

Et højskab giver god udnyttelse af pladsen i badeværelset. Hvis du har en stor uudnyttet væg i dit badeværelse, er det en rigtig god løsning at installere et højskab, så du får endnu bedre plads til håndklæder, toiletpapir og andre toiletartikler. Et højskab kan også opfylde mange forskellige ønsker på én gang.

Ifö Sense højskabe udnytter både pladsen i dit badeværelse og holder styr på dine ting med en praktisk opbevaringsplads på indersiden af skabsdøren.  Softclose-funktionen giver en blød og luksuriøs fornemmelse.  Hvis du tilføjer energibesparende LED-lys og en spejldør får du virkelig et multifunktionelt badeværelsesmøbel.

Har du også brug for et spejl? Udskift den almindelige skabsdør med et spejl med pushopen-funktion. Du kan også installere stikkontakter til fx hårtørrer, elektrisk tandbørste eller barbermaskine. Eller hvorfor ikke tilføje energibesparende LED-lys over, eller indeni, dit højskab for lidt ekstra luksus?

IFÖ SENSE UNDERSKABE MED HÅNDVASK

Sammen med højskabet er underskabet en af de bedste måder at opnå et flot udtryk samt praktisk funktionalitet i dit badeværelse – praktisk og smuk opbevaring under vasken og lige ved hånden. Ifö Sense skabe og skuffer fås i mange størrelser. På underskabene, som passer både til Ifö Spira og Ifö Sense håndvaske, kan du placere vasken på flere måder. Dyk ned i de mange forskellige muligheder for forskellige vaske, der alle har Ifös rengøringsvenlige glasur og er uden kanter og revner, hvor snavs kan gemme sig. Ifö Sense underskabe er formonterede med udtrækkelige softclose skuffer og låger, der minimerer støj og sikrer komfort i dit badeværelse år efter år.

Dybde, bredde og højde på alle skabe kan justeres til næsten hvilket som helst opbevaringsbehov i badeværelset. Uanset om du ønsker at opbevare håndklæder, personlige toiletsager eller andre artikler i dit badeværelse, kan skabet tilpasses, så det opfylder dit individuelle opbevaringsbehov.

 

KNOPPER OG GREB - SMÅ DETALJER SOM GØR EN FORSKEL

 

Du kan forskønne dine badeværelsesmøbler endnu mere med små og smukke detaljer. Hvis du foretrækker en anden løsning end den klassiske pushopen-funktion, kan du vælge mellem mange forskellige greb og knopgreb, som kan individualisere indretningen i dit badeværelse og skabe et unikt og personligt udtryk. Ifös møbelgreb og knopgreb fås i mange forskellige farver og design, og passer til alle Ifö Sense badeværelsesmøbler – så du kan vælge frit mellem knopper og greb.

Ifö Sense seriens klassiske lige eller buede møbelgreb er enkle og elegante. Hvis du tilføjer dem til dine minimalistiske, skandinaviske skabe, kan du nemt ændre hele møblets udseende og fornemmelsen og udtrykket i hele badeværelset. De universale møbelgreb i mørkebrunt eller lysebrunt læder giver den helt rette kontrast til skabet samt et moderne touch til dit badeværelse.

FÅ BADEVÆRELSESMØBLER TIL AT PASSE - DESIGN AF BÅDE SMÅ OG STORE BADEVÆRELSER

 

Ifö Sense møbelserien er med sit brede udvalg ideel til både små og store badeværelser. Hvis du har et lille badeværelse, ønsker du, at hvert designelement har et formål og en funktion, så du kan skabe en pladsbesparende løsning – og er dit badeværelse stort, har du et hav af muligheder.

At indrette et lille badeværelse kan være en vanskelig designmæssig udfordring, da det kan være svært at få plads til det hele. Derfor er det endnu vigtigere med innovative og fleksible badeværelsesmøbler. Ifö Sense badeværelsesserie er indbegrebet af funktionalitet og giver dig mulighed for at skabe en personlig badeværelsesløsning og samtidig minimere pladsen til afsætning, så du opbevarer dine personlige produkter og artikler elegant og praktisk i de smukke skabe.

Prøv Ifös Sense møbelinspirator her

OPBEVARINGSPLADS PÅ BADEVÆRELSET - SMARTE LØSNINGER FRA SKANDINAVIEN

Vi opbevarer ofte mange forskellige ting i vores badeværelse – så det er ikke altid nemt at holde orden og rent i badeværelset. Ifö Sense badeværelsesmøbler giver dig plads til det hele. Vi har gjort vores yderste for at sikre, at du får rigelige muligheder for opbevaring i dit badeværelse, når du vælger badeværelsesmøbler inspireret af Skandinavien. Samtidig har du altid nem adgang til de ting du har brug for – uden de behøver at stå udstillet. Vores intelligente opbevaringsløsninger sikrer, at dine ting altid er stuvet af vejen, så de ikke stjæler billedet fra de smukke badeværelsesmøbler.

Hele Ifö Sense badeværelsesserien leveres fuldt monteret og med vægbeslag, så det er lige til at sætte op – uanset hvilken model eller badeværelsesmøbel du vælger. Det kan ikke gøres nemmere!