SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DINE IFÖ PRODUKTER

 

Nordiske Kvalitet

Ifö har mere end 130 års erfaring, og målet har altid været at skabe løsninger for det komplette badeværelse.

Alle Ifö produkter er produceret i materialer, der er langtidsholdbare. Men alle ved, at badeværelset ofte er besøgt, så det kræver også vedligeholdelse med hensyn til rengøring.
 

 
 

Rengøring af toilet og håndvask

For at opretholde den rene og klare overflade af porcelænet er det nødvendigt at rengøre hyppigt. Ifö anbefaler en gang om ugen. Brug f.eks. Et rengøringsmiddel med Eddike eller citronsyre. rengøringsmidlets type skal gerne have en pH-værdi på 2 - 3.

Den egentlige rengøring foretages ved, at anvende rengøringsmidlet på porcelænet. Lad rengøringsmidlet arbejde i et par minutter, og rengør porcelænet med en stiv børste eller svamp. Hvis der er forekommet kalkaflejringer og misfarvning, kan det være nødvendigt at have rengøringsmidlet arbejde i længere tid eller gentage behandlingen flere gange.
 
 
 

Hvad er Ifö Clean?

Vi stræber efter at kæmpe med snavs og kalk én gang for alle. Ifö Clean er en unik glasur, der lukker de mikroskopiske porer i porcelænet, så der ikke kommer smuds ind. Vores rengøringsvenlige glasur, Ifö Clean, er nu standard på alle vores porcelænsprodukter. Forbrugeren får et toilet med en meget holdbar og glat overflade, der nemt modstår snavs og kalk, hvilket betyder at toilettet bliver endnu nemmere at rengøre i fremtiden.
 

Rengøring af dit toiletsæde

Overfladen på toiletsædet er let at holde rent med regelmæssig brug af et mildt rengøringsmiddel

Rengøring af dine møbler

For at opnå størst mulig fornøjelse fra Ifö badeværelsesmøbler i mange år, er det vigtigt for korrekt vedligeholdelse og pleje.
Kabinets overflade og dørene skal holdes rene og fri for fedt. Dette gøres bedst ved, at tørre skabene med en fugtig klud eller vaskeklud. Hårdført snavs kan fjernes med varmt vand, hvis det er nødvendigt. Tilsæt en lille mængde vaskemiddel eller brun sæbe. Tør straks af med en tør klud, så vand og fugt fjernes fra møblerne. Det er især vigtigt, at tørre af med den tørre klud på alle kanter og led, da det med tiden kan få finér og laminater til at løsne sig.

Ifö’s badeværelsesmøbler er godt beskyttet mod fugt, men bør ikke udsættes for direkte vandspray. Direkte vandspray eller vand, der løber fra vasken ned i møblerne uden at blive fjernet, vil efterhånden medføre at laminat / finér bobler på kanter og led. Derfor er det vigtigt, at møblerne holdes tørre og rene. Hvis møblerne er placeret tæt på brusebad eller badekar, skal der være et tæt skjold mellem brusebadet / badekarret i form af en brusevæg. Et badegardin er ikke tilstrækkeligt.
 
 
 

Rengøring af dit bad

En hurtig og nem måde at forlænge din brusertid på er, at rengøre det ofte med almindelig rengøringsmiddel og en blød klud eller svamp. Brug den medfølgende gummiskraber efter hvert bad og tør med en tør klud, så unødvendig kalkaflejring undgås.

Rengøring af dit badekar

Mange badekar er lavet af emaljeret stålplade, som er nem at rengøre. Brug almindeligt rengøringsmiddel, der ikke indeholder ilt. Til rengøring skal der påføres en blød børste eller svamp. Skyl med vand og tør efter med en tør klud, og undgå på den måde misfarvning og kalkskala på emaljen. Hvis kalkaflejringer er dannet efter f.eks. Dryppende vandhaner, kan du normalt bruge citronsyre til rengøring, men sørg for, at syren skylles hurtigt og grundigt med vand umiddelbart efter rengøring, da emaljen vil tage skade af syre.

For akrylbade gælder praktisk talt de samme rengøringsregler, som for emaljerede produkter, men stærke syrer og basiske stoffer, herunder regelmæssig vinduesvask, bør undgås. Hvis overfladen er blevet mat, kan du genskabe glansen ved polering med f.eks. Autosol, der også bruges til polering af forkromede dele på biler og motorcykler.